Hét organisatieadviesbureau voor de zorg

Samen beter

Cure4 is hét organisatie adviesbureau met de grootste impact op de bedrijfsvoering van de zorg. In de zorgmarkt volgen wijzigingen in wet- en regelgeving elkaar in hoog tempo op. Kostenbeheersing en productiviteitsverhoging zijn aan de orde van de dag. Optimaliseren van de bedrijfsprocessen van zorginstellingen is dan ook ons antwoord op deze uitdagingen.

Onze professionals zijn gedreven en ambitieus en zetten zich volledig in om meer aandacht en middelen te creëren ten behoeve van het primaire proces en de daarin betrokken mensen.

Want uiteindelijk draait het om kwalitatieve en betaalbare zorg beschikbaar maken voor iedereen.

Business partner voor de zorg

Wij willen onze opdrachtgevers écht verder helpen. Daarom streven we altijd naar pragmatische oplossingen en concrete adviezen voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om het uitbesteden van administratieve processen, ondersteuning bij juridische zaken, interim werkzaamheden op de afdeling Planning en Control of begeleiding van complexe verandertrajecten; wij boeken direct resultaat.

Cure4 is partner in de volgende thema’s:

 • Zorgcontrol (zorgadministratie, cliëntadministratie, AO/IC, DBC advies)
 • Financial outsourcing & Controlling (salaris/payroll, HR, zorgadministratie)
 • Procesoptimalisatie (administratieve processen, cliënt/patiënt processen)
 • EPD / ECD & Applicaties (projectmanagement, beheer, selectie)
 • ERP & AFAS (implementatie, optimalisatie, beheer)
 • Legal Services (privacy, ict, all round legal)

Doelgericht dankzij onze kernwaarden

Cure4 is dé werkgever die de zorg toekomstbestendig maakt. Door optimale bedrijfsvoering voor zowel grote als kleine zorgorganisaties in te richten. Met lef en ondernemerschap, zorgen we voor het duurzaam borgen van de oplossing. Zie ons als de bruggenbouwers, die de bedrijfsvoering voor alle zorg optimaal maakt. Samen creëren wij telkens de beste oplossingen.

Door echt aandacht en waardering aan iedere werknemer te bieden, kan ieder zichzelf zijn, leren en ontwikkelen en eigen regie nemen. Investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij gewoon. Zo ook een plek creëren waarbij ieder zich veilig en vrij voelt en samen meerwaarde kan bieden. Dat maakt dat wij onze opdrachtgevers de beste ondersteuning bieden.

Wij begrijpen de zorg

Cure4 is een open en informele kennisorganisatie met de overtuiging dat alle informatie bruikbaar is. Wij maken het verschil door onze ervaring, vaardigheden en attitude op een juiste manier in te zetten. Zo promoveren we bruikbare informatie tot waardevolle kennis.

Kenmerkend voor de mensen bij Cure4 is dat we allemaal dezelfde ambitie delen, namelijk bijdragen aan een betere gezondheidszorg in Nederland. Dit willen we realiseren door bij zorginstellingen geoptimaliseerde financiële en zorgadministratieve processen en financiële gedegenheid te implementeren.

Business Lines

De interne organisatie van Cure4 bestaat uit vijf verschillende expertise-units, genaamd Business Lines. De Business Lines werken onderling nauw samen, maar natuurlijk wordt ook binnen de Business Lines samengewerkt.

Elke Business Line kent een team van experts en bedient specifieke doelgroepen. Onder leiding van de Business Line manager zijn de teams continu bezig met het (door)ontwikkelen van hun dienstverlening.

Bekijk onze Business Lines

Kennisorganisatie

We willen voorop blijven lopen in de markt, onze expert-rol behouden en blijven innoveren. Dat begint met het delen van kennis. Dit doen we zowel intern als extern:

 • Intern maken we het mogelijk online kennis te delen en elke vier weken organiseren we, offline, een kennisdag;
 • Extern organiseren wij regelmatig kennissessies, klantendagen en workshops.

Als je bij ons komt werken, kom je terecht in een prettige werkomgeving met voldoende ruimte en aandacht voor het individu. Wij bieden een compleet arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in jouw ontwikkeling.

Overzicht Business Lines

Cure4 Lunchdate

Wil jij op een ongedwongen manier kennis maken met ons? Geef je dan op voor de Cure4 Lunchdate.

Een informele manier van solliciteren kan via de optie Cure4 Lunchdate. Heb jij interessante vacatures gezien en denk je goed bij Cure4 te passen? Dan ontvangen we graag je CV en een toelichting van jezelf en je ambities. We kijken hierna of wij mogelijkheden zien voor je binnen onze organisatie. Als dit zo is, nodigen we je uit voor de lunch! Je kunt je CV mailen naar recruitment via werken@cure4.nl.

Meld je aan voor de lunchdate

Arbeidsvoorwaarden

Waar zitten wij?

Cure4 is centraal in Utrecht gevestigd in ons nieuwe pand aan het Amsterdam-Rijnkanaal. We zitten in het pand samen met ons zustermaatschappij ShopWorks.

Samen met onze zustermaatschappijen (Medicore, ShopWorks en Valtech) maakt Cure4 onderdeel uit van de Netwerk Groep. Voor een indruk van de sfeer bij Cure4 kun je onze filmpjes bekijken of de blogs van medewerkers lezen over hun werk bij Cure4.

Volg ons op : Linkedin Twitter

Contact

 • 088-64 81 200
 • info@cure4.nl

Bezoekadres

 • Nijverheidsweg 16
 • 3534 AM Utrecht

Postadres

 • Kanaalweg 29
 • 3526 KM Utrecht

Cure4 in beeld

Neem een uniek kijkje bij hét advieskantoor voor de zorg en maak kennis met o.a. Egbert, Itske en Willemien. Zij vertellen je graag meer over hun ervaring en beleving als consultant bij Cure4. Wie weet is Cure4 ook wel de ideale werkplek voor jou.

Werken bij Cure4

Aan de slag als Consultant in de Care

Aan de slag als Consultant in de Cure

Aan de slag als Financial in de zorg

Vragen en contact

Heb je vragen over werken bij Cure4? Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk de FAQ.

Naar contactpagina

Veel gestelde vragen

Hoe is de cultuur/sfeer binnen Cure4?

De cultuur van Cure4 is professioneel naar buiten en informeel naar elkaar toe. We streven naar een omgeving waarin eenieder elkaars mening, passie en ambities waardeert en respecteert. Je werkt in een open kantoorruimte, dus de communicatielijnen zijn kort. Even kort schakelen met je manager of directeur doe je gewoon op dezelfde werkvloer.

Bij ons is er ook zeker ruimte voor gezelligheid. Elke vrijdagmiddag is er de gelegenheid om de week gezamenlijk af te sluiten tijdens de ‘vrijmibo’ (borrel) in onze eigen bar. Er worden regelmatig teamuitjes georganiseerd. Ook kun je voor allerlei activiteiten terecht bij onze actieve personeelsvereniging.

Kan ik in deeltijd werken?

In de functie van consultant wordt een minimale beschikbaarheid van 36 uur gevraagd. Reden hiervoor is dat je voldoende aantal uren beschikbaar bent voor onze opdrachtgevers en aanwezig kunt zijn op onze kennisbijeenkomsten.

Als financiële professional en/of controller op ons administratiekantoor bestaat naast een 38/40-urige werkweek ook de mogelijkheid om 32 uur per week te werken. Aan de hand van flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken, willen we actief bijdragen aan een gezonde balans tussen werk en privé. Het is daarom bij Cure4 ook mogelijk om in deeltijd te werken.

Wat is jullie sollicitatieprocedure?

Er zijn twee gespreksrondes. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we jouw motivatie, professionele achtergrond en ambities. Uiteraard kun je in dit gesprek ook vragen stellen over het werk bij Cure4.

In het tweede gesprek gaan we dieper in op jouw kennis en ervaring.  En voorafgaand of aansluitend aan het tweede gesprek nodigen we je uit om mee te werken aan een online assessment.  Dit is een vragenlijst over jouw persoonlijkheid en competenties en kan vanuit huis gemaakt worden. We vinden het belangrijk dat je jezelf herkent in de uitkomst van deze online test. We gebruiken deze test ook ten behoeve van een goede begeleiding bij een eventuele indiensttreding.

Als we wederzijds enthousiast zijn, ontvang je van ons een voorstel. Voor bepaalde functies kan het zijn dat we je vragen om een case uit te werken.

Ik heb gesolliciteerd, wanneer krijg ik bericht?

Een persoonlijke reactie op jouw sollicitatie is wel zo prettig. Daarom streven we er naar om jou binnen twee weken te informeren over de inhoudelijke beoordeling van je sollicitatie. Wij kijken altijd met een breed perspectief naar jouw sollicitatie en cv. Bij een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een eerste kennismaking.

Kan ik ook een open sollicitatie sturen?

Uiteraard! Staat jouw droombaan niet tussen de vacatures op onze website? Je kunt gewoon via het sollicitatieformulier ons een open sollicitatie met cv sturen. Vergeet hierbij ook niet jouw motivatie bij te voegen. Wij bekijken graag welke mogelijkheden er voor je zijn.

Wat zijn de (flex)werktijden?

In bijna iedere functie kun je tussen 07.30 en 10.00 uur je werkdag beginnen. Je overlegt met je manager over een passende tijd. Als consultant stem je jouw werktijden tevens af met jouw opdrachtgever. In sommige gevallen, zoals bij projectopdrachten, kun je op ons kantoor in Utrecht werken aan jouw opdracht. Het is, afhankelijk van je functie, ook mogelijk om af en toe thuis te werken. In het kader van actief bijdragen aan kennisdeling en een positieve werksfeer vinden we het belangrijk dat je regelmatig op kantoor aanwezig bent.

Ik wil graag een oriënterend gesprek, kan dat?

We krijgen hiervoor regelmatig verzoeken en door de overweldigende animo voor de Cure4 Lunchdate willen we dit graag nog beter voor je faciliteren. Als je wilt deelnemen aan de Cure4 Lunchdate kun je via dit formulier jezelf opgeven. Op basis van je CV nodigen we je uit voor een lunchafspraak bij ons in het restaurant. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Cure4 medewerkers en de sfeer in ons pand.

Wat biedt Cure4 aan ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden?

Bij Cure4 willen we al onze ambitieuze medewerkers volop de ruimte bieden om te streven naar hun ultieme persoonlijke ontwikkelingsdoelen. De persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden  en beoordelingstrajecten hebben we ondergebracht in ons ontwikkelingsprogramma waarin competenties en vaardigheden worden versterkt aan de hand van opleidingen, trainingen en masterclasses.

Belangrijk onderdeel van het beoordelingstraject is het jaarlijkse ontwikkelgesprek. Hierin worden je persoonlijke doelen en ambities besproken en vastgelegd in een ontwikkelingsplan. Per jaar zijn er minimaal twee momenten waarin je voortgang en functioneren aan de hand van je ontwikkelgesprek  wordt besproken.

Wie worden mijn nieuwe collega's?

Bij Cure4 werken relatief jonge en hoogopgeleide mensen. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 33 jaar en de meeste collega’s hebben een afgeronde hbo of wo-opleiding. Maar laat deze gemiddelden je absoluut niet afschrikken. Zolang jij je maar thuis voelt in een jonge en ambitieuze organisatie. Er heerst altijd een collegiale, informele sfeer bij ons op kantoor waarin we de individuele waarden respecteren.

Lees meer over jouw eventuele toekomstige collega’s door onze filmpjes te bekijken op deze website. Of krijg een indruk door het lezen van de persoonlijke blogs.

Ik woon niet in Utrecht, is dat een probleem?

Het is uiteraard niet noodzakelijk dat je in Utrecht woont om bij ons te kunnen werken. Als consultant vragen we een reisbereidheid van gemiddeld één uur enkele reis, uitgaande van een centrale woonlocatie in de omgeving van Utrecht. Woon je wat verder weg dan betekent dit vaak dat je meer woon – werk reistijd zult hebben. Als financiële professional / controller heb je een vaste werkplek in Utrecht en woon je idealiter op een bereisbaar afstand.

Wat ga ik verdienen bij Cure4?

Jouw prestaties bepalen jouw carrière en daarbij ook jouw salarisontwikkeling. Naast een marktconforme salaris bieden we je voldoende groeiperspectief. Een perspectief waar jij zelf invulling aan kan geven. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden voor meer informatie.

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact