If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.


Young Professional Programma

Heb je genoeg lef en overtuigingskracht om impact te maken binnen de zorg? Grijp nu de kans om jezelf te ontwikkelen als consultant in de zorg. 

Wij zijn op zoek naar energieke Young Professionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Cure4 en zichzelf willen blijven ontwikkelen, inhoudelijk en als persoon.

Lees verder

Van trainee tot Cure4iaan

Als Young Professional bij Cure4 word je door middel van ons traineeship opgeleid tot specialist op het gebied van processen rondom de zorgadministratie binnen de verschillende sectoren en specialisaties in de zorg. We bieden een uitgebreid pakket aan trainingen en cursussen die ervoor zorgt dat jij je ontwikkelt naar de functie die het beste past bij jouw ambitie!


Het Young Professional programma bestaat uit een aantal onderdelen. Zie het als een lopend buffet; een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden om je hongerige trek naar een succesvolle carrière te stillen.

Bekijk hieronder het hele programma!

All You Can Learn menu

Het Young Professional programma van Cure4 bestaat uit een aantal onderdelen. Zie het als een lopend buffet; een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden om je hongerige trek naar een succesvolle carrière te stillen. Het All You Can Learn menu is een zorgvuldig samengesteld arrangement waarin we je handvatten en richting geven aan jouw ontwikkeling als Young Professional bij Cure4.

Het arrangement bestaat uit 4 gangen en duurt een jaar. Mocht je al deze vier gangen succesvol hebben doorstaan, dan ontvang je ook nog eens een Champagne arrangement. Dit is een eindgesprek met je manager om je nieuwe functie vast te leggen en te proosten op je nieuwe carrièrestart!

In het menu wordt het hele arrangement uitgebreid toegelicht. Benieuwd wat jou allemaal te wachten staat als Young Professional bij Cure4?

Bekijk het All You Can Learn menu

Samen Beter

Business partner voor de zorg

Cure4 ziet zichzelf als dé business partner voor de zorg. Wij geloven sterk in samenwerken met onze opdrachtgevers om tot duurzame verbeteringen te komen voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering.  De focus van Cure4 is het verbeteren van de bedrijfsvoering bij zorgorganisaties zodat zij meer mensen en middelen kunnen vrijmaken om kwalitatieve en betaalbare zorg te leveren.

Wij weten ook dat elke verandering impact heeft op de hele organisatie en dat succes alleen te behalen is als iedereen in de organisatie mee verandert en door ontwikkelt. Daarom kiezen we ook bewust om juist samen met onze partners te werken in plaats van voor onze opdrachtgevers te werken.

Lees meer over Samen Beter


Bezit jij ons DNA?

Mijn ideale organisatie is te typeren als :

 • A. Resultaatgericht en ambitieus

 • B. Innovatief, werkt projectmatig en biedt ruimte voor eigen initiatief

 • C. Persoonlijk, open en gericht op samenwerking

Ik ambieer een functie waarin ik vooral bezig ben met :

 • A.Mezelf inhoudelijk te ontwikkelen als expert, te leren van en kennis te delen met collega’s

 • B.Afwisseling in werkzaamheden en het kunnen oppakken van nieuwe uitdagingen

 • C.Klanten en opdrachtgevers te ondersteunen en helpen te professionaliseren

 • D.Het optimaliseren en innoveren van de gezondheidszorg

Bij mijn sollicitatie wil ik vooral gewaardeerd worden om:

 • A.Persoonlijkheid, opleiding en werkervaring

 • B.Persoonlijkheid, talent en belofte

 • C.Persoonlijkheid, inzet en prestaties.

Ik voel mij het meest thuis in een organisatie die zich voornamelijk richt op:

 • A.Ambitieuze doelstellingen en met focus op resultaat

 • B.Innovatie en vernieuwing

 • C.Ontwikkeling van mensen en teams

 • D.Projectmatig werken en zelfstandigheid

Ik ga het liefst als volgt met mij collega’s om:

 • A.Informeel en collegiaal

 • B.Informeel, sparren en delen van kennis

 • C.Informeel en vriendschappelijk.

Mijn ideale werkgever is een organisatie die streeft naar:

 • A.Een toonaangevende marktpositie door continue verbetering van producten en diensten

 • B.Grote betrokkenheid en daadkracht van medewerkers om in te spelen op de ontwikkelingen in de markt.

 • C.Het bieden van uitdagend werk en leermomenten.

Ik werk het liefst met…:

 • A.Duidelijke afspraken met collega’s en klanten, maar wel enige ruimte voor een eigen werkwijze

 • B.Heldere individuele en prestatiedoelstellingen zonder het teambelang uit het oog te verliezen

 • C.Opdrachtgevers en klanten om feeling te houden met de praktijk en deze kennis direct toe te kunnen passen.

Mijn werkwijze typeert zich als volgt:

 • A.Ik maak graag gebruik van bestaande methodieken en procedures, maar neem de vrijheid om het naar eigen inzicht aan te passen

 • B.Ik neem de verantwoordelijkheid om de opdrachtgever zo goed mogelijk te bedienen, ook als er meer gevraagd wordt dan bij mijn functie hoort.

 • C.Ik ben bewust bezig met het concreet leveren van toegevoegde waarde zodat de opdrachtgever direct verder kan.

Ten aanzien van mijn ontwikkeling past het volgende het beste bij mij:

 • A.Ik vind het belangrijk om van te voren te weten wat mijn doorgroeimogelijkheden zijn.

 • B.Ik wil duidelijkheid over waarop mijn functioneren wordt beoordeeld.

 • C.Ik vind het wenselijk dat er ondersteuning is vanuit de organisatie in mijn ontwikkeling.

Vul hier jouw naam en e-mail in om je score te zien

Prangende vragen

Hoe is de cultuur/sfeer binnen Cure4?

De cultuur van Cure4 is professioneel naar buiten en informeel naar elkaar toe. We streven naar een omgeving waarin eenieder elkaars mening, passie en ambities waardeert en respecteert. Je werkt in een open kantoorruimte, dus de communicatielijnen zijn kort. Even kort schakelen met je manager of directeur doe je gewoon op dezelfde werkvloer.

Bij ons is er ook zeker ruimte voor gezelligheid. Elke vrijdagmiddag is er de gelegenheid om de week gezamenlijk af te sluiten tijdens de ‘vrijmibo’ (borrel) in onze eigen bar. Er worden regelmatig teamuitjes georganiseerd. Ook kun je voor allerlei activiteiten terecht bij onze actieve personeelsvereniging.

Kan ik in deeltijd werken?

In de functie van consultant wordt een minimale beschikbaarheid van 36 uur gevraagd. Reden hiervoor is dat je voldoende aantal uren beschikbaar bent voor onze opdrachtgevers en aanwezig kunt zijn op onze kennisbijeenkomsten.

Als financiële professional en/of controller op ons administratiekantoor bestaat naast een 38/40-urige werkweek ook de mogelijkheid om 32 uur per week te werken. Aan de hand van flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken, willen we actief bijdragen aan een gezonde balans tussen werk en privé. Het is daarom bij Cure4 ook mogelijk om in deeltijd te werken.

Wat is jullie sollicitatieprocedure?

Er zijn twee gespreksrondes. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we jouw motivatie, professionele achtergrond en ambities. Uiteraard kun je in dit gesprek ook vragen stellen over het werk bij Cure4.

In het tweede gesprek gaan we dieper in op jouw kennis en ervaring.  En voorafgaand of aansluitend aan het tweede gesprek nodigen we je uit om mee te werken aan een online assessment.  Dit is een vragenlijst over jouw persoonlijkheid en competenties en kan vanuit huis gemaakt worden. We vinden het belangrijk dat je jezelf herkent in de uitkomst van deze online test. We gebruiken deze test ook ten behoeve van een goede begeleiding bij een eventuele indiensttreding.

Als we wederzijds enthousiast zijn, ontvang je van ons een voorstel. Voor bepaalde functies kan het zijn dat we je vragen om een case uit te werken.

Ik heb gesolliciteerd, wanneer krijg ik bericht?

Een persoonlijke reactie op jouw sollicitatie is wel zo prettig. Daarom streven we er naar om jou binnen twee weken te informeren over de inhoudelijke beoordeling van je sollicitatie. Wij kijken altijd met een breed perspectief naar jouw sollicitatie en cv. Bij een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een eerste kennismaking.

Kan ik ook een open sollicitatie sturen?

Uiteraard! Staat jouw droombaan niet tussen de vacatures op onze website? Je kunt gewoon via het sollicitatieformulier ons een open sollicitatie met cv sturen. Vergeet hierbij ook niet jouw motivatie bij te voegen. Wij bekijken graag welke mogelijkheden er voor je zijn.

Wat zijn de (flex)werktijden?

In bijna iedere functie kun je tussen 07.30 en 10.00 uur je werkdag beginnen. Je overlegt met je manager over een passende tijd. Als consultant stem je jouw werktijden tevens af met jouw opdrachtgever. In sommige gevallen, zoals bij projectopdrachten, kun je op ons kantoor in Utrecht werken aan jouw opdracht. Het is, afhankelijk van je functie, ook mogelijk om af en toe thuis te werken. In het kader van actief bijdragen aan kennisdeling en een positieve werksfeer vinden we het belangrijk dat je regelmatig op kantoor aanwezig bent.

Ik wil graag een oriënterend gesprek, kan dat?

We krijgen hiervoor regelmatig verzoeken en door de overweldigende animo voor de Cure4 Lunchdate willen we dit graag nog beter voor je faciliteren. Als je wilt deelnemen aan de Cure4 Lunchdate kun je via dit formulier jezelf opgeven. Op basis van je CV nodigen we je uit voor een lunchafspraak bij ons in het restaurant. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Cure4 medewerkers en de sfeer in ons pand.

Wat biedt Cure4 aan ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden?

Bij Cure4 willen we al onze ambitieuze medewerkers volop de ruimte bieden om te streven naar hun ultieme persoonlijke ontwikkelingsdoelen. De persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden  en beoordelingstrajecten hebben we ondergebracht in ons ontwikkelingsprogramma waarin competenties en vaardigheden worden versterkt aan de hand van opleidingen, trainingen en masterclasses.

Belangrijk onderdeel van het beoordelingstraject is het jaarlijkse ontwikkelgesprek. Hierin worden je persoonlijke doelen en ambities besproken en vastgelegd in een ontwikkelingsplan. Per jaar zijn er minimaal twee momenten waarin je voortgang en functioneren aan de hand van je ontwikkelgesprek  wordt besproken.

Wie worden mijn nieuwe collega's?

Bij Cure4 werken relatief jonge en hoogopgeleide mensen. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 33 jaar en de meeste collega’s hebben een afgeronde hbo of wo-opleiding. Maar laat deze gemiddelden je absoluut niet afschrikken. Zolang jij je maar thuis voelt in een jonge en ambitieuze organisatie. Er heerst altijd een collegiale, informele sfeer bij ons op kantoor waarin we de individuele waarden respecteren.

Lees meer over jouw eventuele toekomstige collega’s door onze filmpjes te bekijken op deze website. Of krijg een indruk door het lezen van de persoonlijke blogs.

Ik woon niet in Utrecht, is dat een probleem?

Het is uiteraard niet noodzakelijk dat je in Utrecht woont om bij ons te kunnen werken. Als consultant vragen we een reisbereidheid van gemiddeld één uur enkele reis, uitgaande van een centrale woonlocatie in de omgeving van Utrecht. Woon je wat verder weg dan betekent dit vaak dat je meer woon – werk reistijd zult hebben. Als financiële professional / controller heb je een vaste werkplek in Utrecht en woon je idealiter op een bereisbaar afstand.

Wat ga ik verdienen bij Cure4?

Jouw prestaties bepalen jouw carrière en daarbij ook jouw salarisontwikkeling. Naast een marktconforme salaris bieden we je voldoende groeiperspectief. Een perspectief waar jij zelf invulling aan kan geven. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden voor meer informatie.

Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Cure4?

Absoluut. Afhankelijk van jouw eigen inzet en initiatief creëer je je eigen kansen. Cure4 is een groeiend bedrijf en daarom zijn er voor jou voldoende mogelijkheden om zelf ook door te groeien. Afhankelijk van het niveau waarbij je bij ons start is er de mogelijkheid om te groeien:

Young Professional – Junior – Medior – Senior – Business Line Manager. 

In overleg zijn er ook mogelijkheden om eventueel permanent te switchen naar een andere Business Line voor een verbreding of juist specialisme.

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer