Joost Bruggeman aan het woord

Met veel plezier werk ik bij Cure4. Ik kan mij hier verder ontwikkelen en mijn financiële -en managementervaring inzetten. Daarnaast wil ik graag een bijdrage leveren aan het maatschappelijk belang. Dit doel kan ik heel goed bij Cure4 bereiken, omdat zij diensten leveren aan de zorg. De zorg is een groeiende sector en biedt veel kansen en mogelijkheden. Hier is ruimte en aandacht voor jezelf als persoon en faciliteiten om je vakinhoudelijke kennis te vergroten. Dit kan samen met collega’s of individueel door een training of opleiding te volgen, het is allemaal mogelijk.

Combinatie van mensen en cijfers

Cijfers en mensen, dat is voor mij de ideale combinatie. Bij Cure4 krijg ik de mogelijkheid om deze met elkaar te verbinden. Mijn kennis deel ik graag met collega’s en klanten. Dit is iets wat ik vanzelfsprekend vind en het zit in mijn genen. In het team van Outsourcing werken veel professionals, die iedere dag vol passie met cijfers werken. Binnen het team zorg ik voor de vertaalslag tussen cijfers en mensen, wat leidt tot inzichten waar mensen iets mee kunnen.

“Ik krijg enorm veel energie van Cure4, ik heb allemaal leuke collega’s met hart voor de zaak en dat enthousiasme wil ik graag overbrengen naar de klant.”

Van cijfers naar heldere rapportage en adviezen

Het is leuk om cijfers vast te leggen, maar ik vind het nog leuker om samen onze klanten te voorzien van de juiste managementinformatie. Dit doen wij door periodieke rapportages op te stellen, bijvoorbeeld over omzet, verlies- en winst, debiteurenbeheer, cash-flow, budget analyses en jaarrekeningen. Hiermee kan de klant zelf zijn onderneming sturen en geven wij aanvullend advies.

Cure4 groeit en ik groei mee

Bij ons draait alles om de klant. Dit merk ik heel duidelijk in de samenwerking binnen mijn team waarbij we aan een gezamenlijk doel werken. Wij zijn pas tevreden als de klant en iedereen binnen het team tevreden is. Dit is een leuke uitdaging binnen Cure4, omdat we veel nieuwe klanten krijgen. Zij dragen bij aan onze groei als organisatie. Hierdoor zijn we dagelijks bezig met de groei van onze dienstverlening en het team.

Ik krijg enorm veel energie van Cure4, ik heb allemaal leuke collega’s met hart voor de zaak en dat enthousiasme wil ik graag overbrengen naar de klant.

‘Wij zorgen voor ontwikkeling’

Het delen van kennis en ervaring met collega’s (en ook met ons netwerk), zit in ons DNA.  Wij willen daarom altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg.

We zetten diverse methoden en kanalen in om kennisdeling, zowel intern als naar ons netwerk toe, zo goed mogelijk te realiseren. Zo organiseren wij de wekelijkse AAP (Actueel Actief Praatje) waarbij collega’s elkaar bijpraten over actuele onderwerpen en gebruiken dit moment om  te sparren over oplossingen en uitdagingen.

Daarnaast organiseren wij onze maandelijkse C4O, dat staat voor ‘Wij zorgen voor ontwikkeling’. Tijdens een C4O sparren we over het optimaliseren van onze dienstverlening en informeren elkaar over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg en administratie. Maar er wordt hier ook flink geïnvesteerd in het vergroten van de persoonlijke ontwikkeling. Van activerende vitaliteitstrainingen tot aan intervisie’s en cursus Timemanagement.

Want investeren in het rendement van collega’s zal altijd leiden tot een hoger rendement voor de hele organisatie.

Over Joost

Ik ben in januari 2017 bij Cure4 binnengestroomd als business line manager Outsourcing.

Ik geef leiding aan een team van ruim 17 hardwerkende financials, controllers en salarisadministrateurs. Mijn passie naast het werk is mensen in beweging krijgen. Dit bedoel ik letterlijk en figuurlijk. Ik wandel graag en help mensen het liefst door ze in te laten zien dat ze meer kunnen bereiken dan ze denken.

Joost Bruggeman

Interim-manager Finance

Meer collega's aan het woord

Chris Wildeboer | Care

14 April 2017

Ik had altijd al gedacht dat ik de zorgconsultancy in wilde.

Frouke Snoep | Cure

03 April 2017

Ik ruilde een vast contract bij een ziekenhuis in voor een functie als consultant bij Cure4.

Harm Jan Sleijffers | Legal

18 December 2017

Een unieke en leuke combinatie van intern en extern adviseren.

©2018 Cure4 |

Over Cure4 | FAQ | Privacy Statement | Disclaimer
Contact