Mic Sokoli aan het woord

Sinds begin januari 2018 ben ik werkzaam bij Cure4 op de afdeling finance en control. In een relatief korte tijd heb ik mij al snel kunnen aarden binnen deze dynamische organisatie. Wat het werk bij Cure4 uniek maakt, is het menselijke aspect dat eraan ten grondslag ligt. Het is de plek waar passie voor het werk samenkomt met de bijdrage aan de maatschappij vanuit een financieel perspectief. Vanzelfsprekend werk ik dan ook met veel plezier bij Cure4.

Doelen behalen op basis van samenwerking

Ik hou van efficiëntie en heb me voorgenomen om mijn bijdrage te leveren aan het optimaliseren van processen en deze te standaardiseren. Met het oog hierop zal ik veel meedenken en samenzitten met collega’s van verschillende afdelingen. Ik geloof namelijk dat we door goede samenwerking de bedrijfsdoelen kunnen behalen.

“Positiviteit creëert synergie en hiermee haal je het beste in elkaar naar boven.”

Ambitie als basis van groei en ontwikkeling

Voor mij is het belangrijk dat ik diversiteit heb in mijn werk en dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Cure4 is voor mij een bedrijf met een gezonde dosis ambitie dat een realistisch doel voor ogen heeft in het kader van verbeteren, ontwikkelen en meegaan met de tijd. Ik zie dan ook graag alle collega’s meegroeien en ontwikkelen binnen de organisatie.

Voorbereiding als basis van succes

Als nieuwe medewerker ben ik warm ontvangen door alle collega’s van Cure4. Op oudjaarsdag ontving ik een oranje bos bloemen en was ik positief verrast door dit mooie gebaar. In het aantal weken dat ik werkzaam ben bij Cure4, heb ik gemerkt dat er een prettige sfeer op de werkvloer heerst. Iedereen is positief gestemd en dat vertaalt zich ook door naar het werk. De wereld van finance in de zorg kan vrij hectisch zijn.

Een positieve stemming hierbij is nodig voor een goede benadering van het bijstaan en helpen van de klant. Positiviteit creëert namelijk synergie en hiermee haal je het beste in elkaar naar boven. Dit alles voor een goede voorbereiding, immers: “succes comes when preparation meets opportunity“.

Over Mic

Ik ben in januari 2018 bij Cure4 begonnen als Assistent Controller.

Ik kom uit een groot gezin en ben een geboren teamplayer. Ik kan me goed vinden in dynamische situaties en kan me snel adapteren aan nieuwe omgevingen en zoek deze ook graag op. Ik reis namelijk graag samen met mijn vrouw door heel Europa. Wij gaan regelmatig op stedentrips, zien graag hoe andere mensen leven en proeven graag van exotische keukens.

In mijn vrije tijd voetbal ik en geef al jaren schaakles aan basisscholieren. Ik vind het mooi om te zien hoe ontwikkeling tot stand komt. Ik heb dan ook de ambitie om samen positieve ontwikkelingen te creëren en daarmee bij te dragen aan het succes van Cure4.

Mic Sokoli

Assistent Controller

Meer collega's aan het woord

Frouke Snoep | Cure

03 April 2017

Ik ruilde een vast contract bij een ziekenhuis in voor een functie als consultant bij Cure4.

Joost Bruggeman | Outsourcing

14 April 2017

Mijn passie naast het werk is mensen in beweging krijgen.

Harm Jan Sleijffers | Legal

18 December 2017

Een unieke en leuke combinatie van intern en extern adviseren.

Chris Wildeboer | Care

14 April 2017

Ik had altijd al gedacht dat ik de zorgconsultancy in wilde.

©2018 Cure4 |

Over Cure4 | FAQ | Privacy Statement | Disclaimer
Contact