Vacature | Financieel Medewerker

Cure4 is hard gegroeid de afgelopen jaren. We zijn inmiddels met 65 collega’s, maar onze groeiambities zijn onverminderd.

Je ondersteunt als financieel medewerker bij het maand- en jaarwerk van de meer dan 20 klanten in de gezondheidszorg. In deze functie werk je samen met een team leuke, jonge collega’s vanaf ons nieuwe, inspirerende kantoor in Utrecht!

Een unieke kans om in korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende klanten en in de volle breedte het financiële vak verder te leren.

Wat ga je doen als Financieel Medewerker?

Je werkzaamheden variëren van juiste en tijdige facturatie tot het verwerken van bankbestanden, inkoopfacturen en het voorbereiden van de salarisadministratie tot debiteurenbeheer. Dit doe je in een jong team van enthousiaste collega’s in ons nieuwe kantoor in Utrecht!

Ook denk je mee met klanten over de inrichting en optimalisatie van hun financiële processen. Een dynamische en uitdagende functie dus bij een groeiend en ambitieus kantoor voor de gezondheidszorg! Als financieel medewerker krijg je bij ons alle ruimte en begeleiding voor jouw ontwikkeling. Nieuwsgierig? We vertellen je er in een gesprek graag meer over!

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken energieke collega’s die mee willen bouwen aan Cure4 en zichzelf willen blijven ontwikkelen, inhoudelijk en als persoon.

Je krijgt bij ons alle vrijheid en verantwoordelijkheid en zullen je ondersteunen door kennisdeling en –ontwikkeling.

Solliciteer vooral als jij:

  • Een afgeronde HBO diploma hebt in de richting van Bedrijfseconomie of aanverwant;
  • 1-3 jaar werkervaring hebt opgedaan als financieel medewerker;
  • Leergierig bent en een hands on mentaliteit hebt. Je kan jouw kennis goed vertalen naar klanten. Met jouw energie, passie voor jouw vak en inzichten inspireer je klanten én collega’s;
  • Nieuwsgierig en open minded bent en je een hoog niveau van zelflerend vermogen en reflectie hebt. Je bent al goed, maar wil jezelf altijd blijven uitdagen en het beste uit jezelf halen. Voor jezelf, maar ook voor jouw collega’s en klanten;
  • 32-40 uur beschikbaar bent.

Wat bieden wij jou als Financieel Medewerker?

Een kans om mee te groeien en je te blijven ontwikkelen in jouw vakgebied en als professional.

In een open informele en groeiende organisatie met prettige collega’s. Je krijgt veel vrijheid om je vak uit te oefenen en de mogelijkheid om te leren van andere collega’s. Naast een inhoudelijk uitdagende functie is er voldoende plaats voor plezier en vitaliteit. We bieden je tot slot uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij onze nieuwe collega Financieel Medewerker? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Eventuele vragen mag je mailen naar corporate recruiter Marloes via marloes@werkenbijcure4.nl.

Solliciteer direct!

Is deze vacature (nog) niet helemaal iets voor jou?
Bekijk dan onze overig vacatures.

Hoe goed pas jij bij Cure4?

Doe de DNA Check!

Arbeidsvoorwaarden

©2018 Cure4 |

Over Cure4 | FAQ | Privacy Statement | Disclaimer
Contact