De missie van Cure4 is de zorg in Nederland toekomstbestendig maken door de bedrijfsvoering van zorgorganisaties te optimaliseren. Al vanaf onze oprichting in 2006 doen wij dit door echt naar onze klanten te luisteren. Niet om te reageren, maar om te begrijpen en om daarmee het gesprek te kunnen voeren. Vanuit die invalshoek geloven wij echt het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en hiermee ook voor de gezondheidszorg in Nederland. Daar hebben wij ons de afgelopen 12 jaar hard voor gemaakt en ook in de toekomst zal dat onze drijfveer zijn.

Cure4 is dé AFAS partner voor de zorgsector.

Al 10 jaar zijn wij officieel AFAS partner in de zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisatie en implementatie van bedrijfsondersteunende processen in de zorg. Door dit samen te brengen met onze AFAS kennis ontstaat een AFAS specialist in de zorg met ambitie om innovatieve en specifieke oplossingen voor alle zorgsegmenten te ontwikkelen. Deze succesvolle business line is volop in groei en ontwikkelen.

Werken bij Cure4
Wij geloven dat onze medewerkers het verschil maken door hun attitude: energiek, gedreven en gepassioneerd. Daarnaast staat samenwerking bij ons hoog in het vaandel. Bij cure4 werken niet alleen de beste mensen, maar juist ook de beste teams!

Wat ga je doen in deze rol?

We zoeken een manager met projectmanagement ervaring die samen met ons deze groei verder vorm gaat geven mét aandacht voor het team van circa 10 AFAS experts/ consultants. Je rapporteert in deze rol direct aan de managing partners van Cure4. Daarnaast behoort business development van onze klantenportefeuille tot jouw verantwoordelijkheid. Een dynamische en uitdagende functie dus bij een groeiend en ambitieus consultancy kantoor voor de gezondheidszorg!

Samengevat:

  • Je bent manager van een enthousiast en gedreven team van circa AFAS experts;
  • In deze rol help je het team mee groeien met jouw inspirerende leiderschap en people skills;
  • We gaan onze Net Promotor Score (NPS) van 8.5 samen met jou verder verhogen;
  • Commercieel klantcontact (van key accounts) en advies behoren tot je dagelijkse verantwoordelijkheden.

Je maakt onderdeel uit van het MT van Cure4.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een energieke en inspirerende collega die mee wil bouwen aan Cure4 en zichzelf wil blijven ontwikkelen, inhoudelijk en als persoon. We zoeken een manager met een aantal jaar projectmanagement ervaring omdat we binnen deze tak projectmatig werken. Tevens kun je goed motiveren wat jouw affiniteit is met AFAS en met consultancy. Daarnaast beschik je over inspirerend leiderschap, commerciële drive en een duidelijke visie hierop. Ervaring in een managementrol is een pré maar geen must.

Wat bieden wij jou?

De business line Bedrijfsoptimalisatie is sterk groeiende en in deze rol krijg jij de kans om dit met veel vrijheid en verantwoordelijkheid verder vorm te geven. Als manager van deze business line heb je impact binnen de business line AFAS consultancy en voor de verdere groei en ontwikkeling van Cure4.

Daarnaast bieden we jou:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, een auto, flexibele werktijden en extra vrije dagen;
  • Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als manager waarbij we jou de nodige tools aanreiken.

Enthousiast?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren met je cv en een motivatie. We plannen doorlopend gesprekken waardoor er geen specifieke sluitingsdatum is. Heb je nog een aantal vragen? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Marloes Delgijer via marloes@werkenbijcure4.nl.

Solliciteer direct!

Meer over Cure4
Op 1 december 2006 is Cure4 opgericht en we zijn inmiddels al met 70 medewerkers. Wij willen dé kennispartner voor de zorg op het gebied van bedrijfsvoering zijn. Hierbij richten we ons op het verbeteren van zorgpaden, procesoptimalisatie, zorgadministratie, applicatiebeheer, AFAS implementaties, privacy en financiële administratie.

Hoe goed pas jij bij Cure4?

Doe de DNA Check!

Arbeidsvoorwaarden

©2018 Cure4 |

Over Cure4 | FAQ | Privacy Statement | Disclaimer
Contact