Cure4 is een snelgroeiend consultancybureau voor de gezondheidszorg. We zijn inmiddels met ruim 70 professionals verdeeld over verschillende teams. Ons doel is om de bedrijfsvoering in de zorg steeds beter te kunnen maken zodat zorginstellingen kunnen doen waarvoor ze bedoeld zijn: optimale zorg verlenen.

Als Junior Consultant Functioneel Applicatiebeheer Zorg Domein ben je onderdeel van de businessline Care; specialist op het gebied van zorgadministratie en advies binnen de Thuiszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Verpleging & Verzorging.

Wat ga je doen?

Als Junior Consultant Functioneel Applicatiebeheer Zorg Domein beweeg je je op de scheidslijn tussen gebruikers en ICT. Je werkt hierbij met grote zorgapplicaties waarin gegevens van cliënten worden geregistreerd. Deze applicaties zijn van kritisch belang voor de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden van de opdrachtgevers van Cure4, zorginstellingen in Nederland. Wij leiden je op in dit vakgebied waarbij veel ruimte is voor professionele groei- en ontwikkeling aan de hand van trainingen en coaching. Tijdens de junior-fase ontdek je vanzelf of je verdere doorgroei meer in de zorgkant of juist de technische hoek zit.

Direct naar sollicitatieformulier

Hoe goed pas jij bij Cure4?

Doe de DNA Check!

Wat vragen wij van jou?

Allereerst zoeken wij naar professionals met het zogenaamde Cure4 “DNA”: passie, gedrevenheid en energie en de wil om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Daarnaast vragen wij het volgende van jou:

  • Je hebt en afgeronde HBO of WO-opleiding in de richting van Gezondheidswetenschappen en je hebt affiniteit met ICT/ techniek óf je hebt een afgerond HBO of WO-opleiding in de richting van ICT/ techniek en je hebt affiniteit met het Zorg Domein;
  • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of je hebt maximaal 1,5 jaar werkervaring opgedaan en je wil jezelf graag verder ontwikkelen;
  • Het werken voor verschillende opdrachtgevers zie jij als een uitdaging;
  • Flexibiliteit om naar onze opdrachtgevers: zorginstellingen in Nederland te reizen;
  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Cure4 is een plek waar je je snel thuis voelt en waar je kunt groeien. We houden van een open, gelijkwaardige communicatiestijl en geloven dat je met samenwerking meer bereikt dan alleen. Als je bij ons komt werken bieden we jou:

  • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals extra vrije dagen en flexibele werktijden;
  • Veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Bij Cure4 besteden we gemiddeld vijf keer zoveel tijd aan opleiding en ontwikkeling ten opzichte van het gemiddelde;
  • De faciliteiten om je werk als Consultant zo optimaal mogelijk te kunnen doen;
  • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie, kennisdeling en informele omgangsvormen centraal staan;
  • Gezamenlijk lunchen op vrijdag, een actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel.

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk! We zijn ook benieuwd naar jou. Daarom ontvangen we graag jouw cv en een motivatie waarin je goed beschrijft wie jij bent en waarom je graag bij Cure4 wil werken als Junior Consultant Functioneel Applicatiebeheer. Een foto of video is ook welkom. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter via marloes@werkenbijcure4.nl.

We hebben geen specifieke sluitingsdatum voor deze vacature en plannen doorlopend gesprekken.

solliciteer direct.

©2018 Cure4 |

Over Cure4 | FAQ | Privacy Statement | Disclaimer
Contact